GEMA dental (buscant l'excel·lència)

La unitat d’odontologia i cirurgia maxil·lofacial de GEMA té la seva raó de ser en el compromís del seu equip humà i del centre mèdic GEMA (Gabinet d’Especialitats Mèdiques Associades) amb la cerca d’excel·lència.

Excel·lència que pretén difondre’s a tots els àmbits de la pràctica assistencial des de la relació personal amb els nostres usuaris (clients/pacients) fins a la incorporació de noves tecnologies passant per la qualificació dels nostres professionals.

La nostra clínica dental permet, gràcies a la seva interacció amb GEMA, el desenvolupament de tractaments tècnicament més avançats, podent valorar íntegrament l’estat de salut global dels nostres clients permetent la realització de tractaments amb el suport d’altres especialistes mèdics (anestesistes, al·lergòlegs, cirurgians, internistes…) que garanteixen la bona praxi i el benestar dels nostres pacients.

GEMA dental s’ha especialitzat en odontologia, implantologia i cirurgia maxil·lofacial, amb una activitat dirigida a un ampli ventall de pacients, especialment pacients que veuen limitats els tractaments odontològics i d’implantologia per altres patologies associades, no odontològiques, que requereixen la valoració d’altres especialistes mèdics. Així que amb tot això GEMA dental presenta la singularitat de poder donar un servei especialitzat però englobat dins el marc d’un centre mèdic amb possibilitat de ser atesos en qualsevol camp de la medicina.

Per això disposem de professionals de reconeguda experiència i qualificació en els diferents tractaments odontològics, mantenint una continua formació per oferir les darreres novetats en prevenció, odontologia mínimament invasiva, rehabilitació i pròtesis orals i, sobre implant, estètica dental i gingival, ortodòncia, periodòncia, implants i dents en un dia.

Els nostres professionals estan avalats per una trajectòria de 15 anys de funcionament i el suport i prestigi de GEMA a la ciutat de Mataró i a la comarca del Maresme.

Li aconsellem a l’hora de triar el tractament que més li convingui, sempre basats en l’evidència científica i en les guies de pràctica clínica utilitzant les tècniques més actuals de diagnòstic.

GEMA dental pretén ser referent a la zona del Maresme per aquells pacients tributaris de tractaments odontològics i de cirurgia maxil·lofacial que requereixin la valoració i la col·laboració de diverses especialitats mèdiques per garantir l’atenció i realització dels seus tractaments.

Per a nosaltres el més important és proporcionar-li salut i benestar i vetllar perquè els resultats es mantinguin en el temps.

Prevenció

Les càries i els problemes gingivals són les malalties dentals més comunes. La causa principal és l’acumulació de bacteris o placa bacteriana.

Per prevenir o retardar l’aparició d’aquests problemes necessitem realitzar una bona higiene oral professional i aplicar fluor en la mateixa consulta.

Odontología Mínimament Invasiva

Apliquem a tots els nostres tractaments nous materials i noves tècniques que permeten respectar al màxim els teixits orals i dentals sans. De manera que tot es realitza de la forma més conservadora possible.

Implantologia

Implants dentals osteointegrats col·locats per cirurgians maxil·lofacials, amb la possibilitat de realitzar-los sota sedació controlada pels nostres anestesistes.

Rehabilitacions i Pròtesis Orals i sobreimplants

Quan les dents estan deteriorades podem reconstruir la forma i grandària original amb pròtesis fixes que col·locarem a sobre de les dents naturals.

Si falta una o diverses dents podem substituir-les mitjançant els implants dentals, que actuaran com una arrel artificial sobre la que podrem col·locar tant pròtesis fixes com removibles.

Estètica Dental i Gingival

Les carilles de ceràmica o de composite poden ajudar-nos a millorar petits problemes de forma i color de les dents. Els blanquejaments són una bona opció quan només volem aclarir el color.

Ortodòncia

L’ortodòncia ens ajuda a col·locar les dents al seu lloc. És adient per a totes les edats. Després de realitzar un estudi complet amb radiografies indicarem quina és la tècnica ideal per a cada cas.

Implants i Dents en un dia (Càrrega Immediata)

En aquells casos on l’estètica és el més important o quan el pacient no vol estar sense dents elaborem pròtesis provisionals que inclús es fixen als implants acabats de col·locar (sempre i quan les condicions de l’implant i l’os ho permetin). Aquest tipus de pròtesis han de ser substituïdes per les definitives un cop finalitza el procés de cicatrització de l’implant.