Pizarro, 27 – Mataró

Horari de dilluns a divendres (dissabtes, diumenges i festius tancat) de 9:00 a 14:00 i de 15:30 a 21:00

COM ARRIBAR

Venint de Granollers per la C-60

A la finalització de la C-60, a l’arribar a Mataró, seguir indicacions a N-II, seguint per via Sèrgia. Aproximadament 1,5 Km.

A l’arribar a la primera rotonda sortir per la 3a. sortida, agafant Camí del Mig i no deixar-lo en 1,1Km., passar un rotonda, un semàfor i situar-se en el carril dret i girar a la dreta pel carrer Pizarro, seguir uns 750 metres i 7 cantonades, arriba a l’entrada del pàrquing de la plaça Tomás Valiente.

Caminant: Tornar a pujar carrer Pizarro, creuar 4 carrers, uns 200 metres fins el centre mèdic.

Venint de Barcelona per la C-32 o N-II

Per la C-32 sortida 95 Mataró Sud – N-II, acaba a la Porta Laietana, rotonda plaça l’Arquera, sortir de la rotonda per la 4a. sortida, Camí Ral, que accedeix al centre de la ciutat.

Per la N-II quan s’arriba a la Porta Laietana, plaça l’Arquera, sortir per la 3a. sortida, Camí Ral.

Seguir per Camí Ral, fins passar 1 semàfor, uns 1.100 metres, l’entrada del pàrquing queda a mà dreta, a la plaça Tomás Valiente.

Caminant: Pujar carrer Pizarro, creuar 4 carrers, uns 200 metres fins el centre mèdic.

Venint de Girona per la N-II

Per la N-II un cop dins del casc urbà de Mataró, creuar la ciutat fins arribar a la primera rotonda, uns 1,5 Km., sortir per la primera sortida, Rda. Barceló, fins el semàfor, uns 350 metres, situar-se al carril esquerra per girar en aquesta direcció Barcelona pel camí Ral, a la primera cantonada girar a l’esquerra per entrar en el pàrquing de la plaça Tomás Valiente.

Caminant: Pujar carrer Pizarro, creuar 4 carrers, uns 200 metres fins el centre mèdic.

Venint de Girona per la C-32

Sortir per la sortida 100, en la rotonda seguir per la 3a. sortida, en la següent rotonda per la primera, agafant la via Europa, durant uns 1.200 metres fins la segona rotonda, on sortirem per la tercera sortida, Rda. Prim uns 350 metres fins el primer semàfor, on ens situarem al carril dret per seguir tot recte, uns 500 metres, situar-se al carril dret per girar a la dreta, a la primera cantonada a la dreta, trobar l’entrada del pàrquing.

Caminant: Pujar carrer Pizarro, creuar 4 carrers, uns 200 metres fins el centre mèdic.

Trens de Rodalies

RENFE: L’estació té parada de bus de cinc de les línies, així com parada de taxis, el recorregut fins el nostre consultori pot arribar als 6,00€.

Des de l’Estació de RENFE les distàncies a peu als centres son les següents:

  • Carrer Nou, 13-15: 1.100 metres, aprox. 14 minuts
  • Carrer Pizarro, 27: 900 metres, aprox. 11 minuts
  • Carrer José M. Torrijos, 55: 1.000 metres, aprox. 12 minuts

Transport Públic

Autobusos de Mataró: Té sis línies, i totes tenen parades al centre: a la plaça de les Tereses, plaça Sta. Anna (2 parades) i Muralla Sant Llorenç – cantonada Sant Josep i plaça dels Bous pel centre del carrer Nou.

O bé: President Macià i Jutjats, per Pizarro o la parada més propera de Rda. Alfons XII pel centre del carrer José M. Torrijos. Trobeu adjunt plànol detallat dels recorreguts de les diferents línies.