Nou, 13-15 – Mataró

Horari de dilluns a divendres (dissabtes, diumenges i festius tancat) de 8:00 a 13:30 i 15:30 a 21:00

COM ARRIBAR

Venint de Granollers per la C-60

A la finalització de la C-60, a l’arribar a Mataró, seguir indicacions a N-II, seguint per via Sèrgia. Aproximadament 1,5 Km.

A l’arribar a la primera rotonda sortir per la 3a. sortida, agafar Camí del Mig i no deixar-lo en 1,8 Km., tot i que canvia de nom, Miquel Biada i desprès carrer Sant Benet. Passar fins a 6 semàfors, per arribar a la plaça les Tereses. S’ha de donar la volta, per mà dreta, per accedir a l’entrada del pàrquing.

Caminant: Agafar el carrer Sant Josep, quan acaba girar a l’esquerra el primer (cantonada Farmàcia) a la dreta. Uns 450 m. de passeig per arribar al centre.

Venint de Barcelona per la C-32 o N-II

Per la C-32 sortida 95 Mataró Sud – N-II, acaba a la Porta Laietana, rotonda Plaça l’Arquera, sortir de la rotonda per la 4a. sortida, Camí Ral, que accedeix al centre de la ciutat.

Per la N-II quan s’arriba a la Porta Laietana, plaça l’Arquera, sortir per la 3a. sortida, Camí Ral.

Seguir per Camí Ral, fins passar 4 semàfors, uns 1.100 metres, arribar davant l’entrada del pàrquing recomanat, a la plaça Santa Anna (P. Saba).

Caminant: Pujar la Riera, 5è carrer a la dreta (cantonada Farmàcia), uns 530 metres de passeig.

Venint de Girona per la N-II

Per la N-II un cop dins casc urbà de Mataró, hi ha 6 semàfors, uns 1.100 metres, girar a la dreta, just passat el 6è, carrer Lepanto fins el primer semàfor, uns 350 metres.

Primera opció de pàrquing: girar a la dreta i arribar al pàrquing de la plaça Sta. Anna (pàrquing recomanat SABA).

Caminant: Agafar la Riera amunt, quart carrer (cantonada Farmàcia) a mà dreta. Uns 530 m. de passeig per arribar al centre.

Segona opció de pàrquing: Seguir recte amunt, uns 250 metres, arribar a plaça de les Tereses girar a la dreta, per trobar l’entrada del pàrquing sota la plaça.

Caminant: Agafar el carrer Sant Josep, quan acaba girar a l’esquerra el primer (cantonada Farmàcia) a la dreta. Uns 450 m. de passeig per arribar al centre.

Venint de Girona per la C-32

Sortir per la sortida 100, en la rotonda seguir per la 3a. sortida, en la següent rotonda per la primera, agafant la via Europa, durant uns 1.200 metres fins la segona rotonda, on sortirem per la tercera sortida, Rda. Prim uns 350 metres fins el primer semàfor, on ens situarem al carril esquerra, per girar a la esquerra al carrer Miquel Biada. Seguirem tot recte uns 800 metres fins la plaça Les Tereses on trobarem el pàrquing.

Caminant: Agafar el carrer Sant Josep, quan acaba girar a l’esquerra el primer (cantonada Farmàcia) a la dreta. Uns 450 m. de passeig per arribar al centre.

Trens de Rodalies

RENFE: L’estació té parada de bus de cinc de les línies, així com parada de taxis, el recorregut fins el nostre consultori pot arribar als 6,00€.

Des de l’Estació de RENFE les distàncies a peu als centres son les següents:

  • Carrer Nou, 13-15: 1.100 metres, aprox. 14 minuts
  • Carrer Pizarro, 27: 900 metres, aprox. 11 minuts
  • Carrer José M. Torrijos, 55: 1.000 metres, aprox. 12 minuts

Transport Públic

Autobusos de Mataró: Té sis línies, i totes tenen parades al centre: a la plaça de les Tereses, plaça Sta. Anna (2 parades) i Muralla Sant Llorenç – cantonada Sant Josep i plaça dels Bous pel centre del carrer Nou.

O bé: President Macià i Jutjats, per Pizarro o la parada més propera de Rda. Alfons XII pel centre del carrer José M. Torrijos. Trobeu adjunt plànol detallat dels recorreguts de les diferents línies.