A GEMA comptem amb un expert grup de fisioterapeutes dels diferents àmbits i metges especialitzats en rehabilitació que t’ajudaran a alleujar i rehabilitar el teu cos.

Al llarg del procés d’alleugement del dolor articular/muscular i de rehabilitació, el pacient necessita ser acompanyat per personal expert que pugui recomenar els millors exercicis i aplicar les tècniques més idònies.

A GEMA disposem d’una sala de 300 m2 perfectament equipada i acondicionada per oferir aquest servei.

Descobriràs una àmplia varietat de màquines d’electroteràpia, magnetoteràpia, termoteràpia i hidroteràpia a més del nostre servei En-Dynamic de resistència neumàtica d’exercicis per a la rehabilitació activa.

Amb En-Dynamic treballaràs amb aire i no pesos de manera que t’evitaràs sorolls molests, tindràs més seguretat i comfort en el desenvolupament del teu pla de rehabilitació, que serà més efectiu dau als grans rangs de càrrega i l’exactitud de la càrrega que permeten els nostres equips.

Apliquem embenatges kinesiotape, per corregir l’alineament dels músculs febles, facilitar el moviment articular, alleujar la pressió sobre els nociceptors corporals, que detecten el dolor, i per a millorar la propiocepció general de les teves articulacions.

Tots els serveis de fisioteràpia i rehabilitació que oferim a GEMA són tractaments individuals i especialment adaptats a les teves necessitats.

A més oferim servei de massatges, drenatges limfàtics de manera privada i a hores concertades.

Tenim concert amb les principals mútues de salut

Informa’t, no perdis aquesta oportunitat.