Cuidem els teus ulls. Vivim el món a través dels sentits i la vista és un dels més importants.

La nostra qualitat de vida no és només no estar malalt, salut significa ser capaç de gaudir i adaptar-nos al nostre entorn.

Mantenir i millorar la nostra salut visual és millorar la nostra qualitat de vida.

En Gabinet d’Especialitats Mèdiques Associades GEMA hem realitzat una important inversió en persones i equipament amb la intenció d’aconseguir aquest ideal.

El nostre objectiu ha estat aconseguir la CLÍNICA que ens agradaria trobar-nos com a PACIENTS, tant des d’un punt de vista professional i tecnològic com humà.

Actualment disposem d’un equip multidisciplinari capaç de diagnosticar, tractar i preveure les diverses malalties que poden afectar l’ull, com l’ull sec, la cataracta, el glaucoma, la degeneració macular… però també podem tractar trastorns dels ulls que sense ser malalties ens limiten, com la miopia, la hipermetropia, la presbícia…

A través d’intervencions de 5 minuts mínimament invasives emprant làser d’última generació o la implantació de lents intraoculars podem corregir la majoria d’aquests problemes (sempre que el pacient sigui un bon candidat).

El nostre equip humà està format per optometristes i oftalmòlegs i un equip administratiu i auxiliar clínic que facilitaran tots els tràmits.

Un equip de professionals per fer-li el més còmode possible la seva visita a GEMA. Des del punt de vista tecnològic no hem deixat d’invertir cada any. Hem volgut tenir tota la tecnologia per complir amb els protocols de les Societats Europees d’Oftalmologia. Tecnologia que ens permet un millor estudi del pacient amb les mínimes molèsties (tecnologia mínimament invasiva):

Exploracions complementàries

Campimetria computeritzada Zeiss
Per a l’estudi i diagnòstic del glaucoma, malalties neurològiques i altres que ens puguin afectar a la visió perifèrica.

Retinografia no midriàtica
Possibilita l’estudi del fons de l’ull sense la necessitat d’utilitzar gotes per dilatar l’ull.

Topografia corneal EYETOP
Permet l’estudi de la còrnia tant per valorar la possibilitat de realitzar la cirurgia refractiva (miopia…) com pel diagnòstic de malalties de la còrnia (Queratocon…).

Paquimetria
Estudi de l’espessor de la còrnia, necessari per a l’estudi del glaucoma i l’estudi de la cirurgia refractiva.

Biometría mitjançant immersió (ALCON) o mitjançant interferometria òptica (LENSTAR)
Són les dues tècniques més modernes per a “prendre mides de l’ull”.

OCT d’última generació OPTOVUE
És una mena d’escàner de l’ull. Amb una precisió de micres (mil·lèsima de mil·límetre) ens permet realitzar estudis de l’ull com si es tractés d’una biòpsia. L’avantatge és que en cap moment toca l’ull. Disposem de l’OCT posterior per a l’estudi de retina i glaucoma i del OCT anterior per a l’estudi de còrnia i angle iridiocornial.

Tots aquests avenços en el diagnòstic i un equip actualitzat que assisteix i participa activament en congressos nacionals i internacionals possibiliten el millor diagnòstic i tractament possible en un entorn proper i humà perquè el pacient també se senti còmode.

A més GEMA forma part d’un grup d’oftalmòlegs més ampli format per 16 oftalmòlegs i 7 optometristes denominat GMDocular (Grup de Microcirurgia i Diagnòstic ocular). Més informació a www.gmdocular.com.

Laser Argó i Yag