Inicia la seva activitat Gema Clínica

El Gabinet d’Associacions Mèdiques Associades GEMA S. L. té una clara voluntat de servei col·locant al pacient en el centre de la seva activitat. Per aquest motiu GEMA augmenta les seves instal·lacions amb la intenció de millorar el servei. Aquesta ampliació dels centres de GEMA consisteix fonamentalment en una nova Clínica que està ubicada en el Camí Ral, 657. Una Clínica amb 3.000m² que disposarà de diferents plataformes de diagnòstic i de tractament que es resumeixen en:

 

En el primer pis:

– Una Unitat de Cirurgia Major Ambulatòria amb 3 quiròfans totalment equipats.

–  Una Unitat de Cirurgia sense ingrés amb 7 boxes i 3 habitacions (Recuperació).

– Té també una nova àrea d’endoscòpia digestiva ampliada i modernitzada, endoscòpia oncològica que permet diferents tractaments en quan a diagnòstics com a  terapèutics dins de l‘àrea quirúrgica.

– També presenta una nova unitat que és la Unitat de Risc Cardiovascular on els cardiòlegs, cirurgians vasculars i metges de medicina interna realitzen diferents proves de diagnòstic i de tractament com són la ecografia vascular, la ecocardiografia doppler color i les proves d’esforç a més dels holters, tant de tensió com d’electrocardiografia. Totes aquestes especialitats i aquestes exploracions complementàries ocupen un àrea important en la planta baixa.

 

En la planta baixa a més de la Unitat de Risc Cardiovascular estan també ubicats els hematòlegs per la relació intrínseca que tenen amb els cardiòlegs a l’hora de prescriure fàrmacs anticoagulants i disposen d’una Unitat de Medicina Continuada on sempre hi ha un metge que atendrà als pacients des de les 8 fins a les 20h de dilluns a divendres. Aquest metge té el recolzament d’Infermeria. Disposa de diferents despatxos amb Infermeria i amb una àrea de suport vital per a malalts crítics que eventualment poguessin necessitar-la. També en aquesta planta baixa una àrea on estan ubicades:

– La Unitat de Reproducció Assistida.

– A la mateixa àrea també trobem una Unitat de Consell Genètic vinculada com ja sabem a la Ginecologia i també una àrea de Medicina i Cirurgia Plàstica.

 

El soterrani està dividit en dues grans àrees: una de Consultes Externes on estan les especialitats quirúrgiques fonamentalment Traumatologia, Urologia, Cirurgia en General i Neurocirurgia i, una altra part que ocupa aproximadament uns 400m² de Radiologia i Diagnòstic per la Imatge amb la incorporació de noves tècniques com la ressonància magnètica nuclear totalment equipada per realitzar tot tipus de proves des de les ressonàncies convencionals de genoll o de columna fins a les més sofisticades com poden ser la ressonància cardíaca, la ressonància de mama. I també disposem d’una Unitat de Tomografia Computeritzada amb un tac de 16 corones, multitall, que també permet fer tacs de solució. Això juntament amb les diferents exploracions que ja disposàvem en l’anterior Centre de Radiologia com són l’ecografia, la mamografia, la ortopanto… L’objectiu és millorar la qualitat assistencial i els metges diagnòstics i terapèutics que des d’aquest moment GEMA està a disposició d’oferir.

 

GEMA és salut